Porrfilmer och rakade fittor

Varje kille har en särskild smak och svensk porrfilmer som jag gillar kanske inte är rätt för andra, men jag är säker på att alla blir kåta av söta små fittor, smärta och deras klitoris saftiga, röd och svullna. Som om den vore planterad ovanpå fittan, het och fuktig, väntandes på en hård kuk att tryckas in i vaginan under den och tömma sin sperma. Närbilder på våta fittor är någonting som svensk porrfilmer verkligen behöver, och jag gillar närbilder på ett kukhuvud som tränger in i kvinnans mjuka och saftiga insida ännu mer. Jag får stånd direkt och efteråt älskar jag att se min flickvän rida ovanpå mig då jag ser till att hon lyfter sitt arsle tillräckligt högt, så jag kan se mitt kukhuvud dyka in i henne gång på gång. Det gör mig galen. Det gör att jag vill knuffa av henne, hålla henne mot kuddarna och knulla henne som en galning. Men jag vet att det inte skulle hålla tillräckligt länge. Genom att låta henne vara ovanpå blir vår sex som en maraton och vi kommer samtidigt – ibland har hon flera orgasmen och de håller i mycket längre än en minut. Tiden vi kan lägga på sex är huvudanledningen vi tittar på svensk porrfilmer, eftersom det är riktigt bra förspel. Vi älskar att titta på porrfilmer där folk knullar som djur, och det får min flickvän att uppföra sig som en slyna. Hon blir alldeles våt och jag kan prova henne med mina fingrar. Hon är alldeles klibbig. Hon tigger om att jag ska knulla henne och jag gör det med välbehag, men väldigt långsamt – Jag vill knulla henne så långsamt att hon aldrig glömmer hur mycket hon ville att jag skulle trycka in den.